Totem: Vége az összetartásnak? Csapattársai nem törődtek a sérült Gáborral - Videó

Hamvai PG Stohl András sérülés Novák Zalán Totem (műsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte a játék eleje óta sérült a Totem versenyzőjének, Gábornak, azaz Hamvai PG-nek a lába. A Szarvasok ragaszkodnak ahhoz, hogy amíg lehet, maradjon velük, de ezúttal úgy tűnik, nem figyeltek rá a szokásos módon a kincskeresés közben az erdőben. 

Minden játék előtt egyértelmű, hogy Gábor lesz az, aki sérülése miatt nem tudja majd tartani a lépést a többiekkel, ezért időt veszthetnek. Eddig ez nem okozott gondot, de most, hogy a Farkasok csapatába bekerült Stohl András, a Szarvasokon erőt vett a bizonyítási vágy és az eddiginél is gyorsabban szerették volna teljesíteni a pályát. Hamvai PG ezúttal nagyon lemaradt, csapattársai pedig mit sem törődtek vele. Egyedül csak Zalán, az instruktora foglalkozott a sérült játékossal, majd a többiek is észbe kaptak, és biztatták Gábort, hogy meg tudja csinálni, ne adja fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.