Dunakeszi családirtás: a TV2 sztárjának gyermeke egy oviba járt a meggyilkolt kisfiúval

Fotó: Koncz Márton - Origo -
gyilkosság öngyilkos öngyilkosság Szebeni István Dunakeszi családirtás Dietz Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szebeni István gyermeke egy óvodába járt azzal a kisifúval, akit az édesapja ölt meg Dunakeszin vasárnap. A műsorvezető közösségi oldalán fejezte ki megdöbbenését.

Ahogyan arról Life.hu is beszámolt, egy 54 éves férfi vasárnap este Dunakeszin megölte volt párját, gyermekét, egykori anyósát, majd saját magával is végzett. Szebeni István és Dietz Guszti is ismerte a családot.

"Hogy lehet megölni egy gyereket?!? Videót akartam készíteni, de képtelen vagyok rá. Nem hiszem el, hogy ez megtörténhet. Nem ölhetsz meg egy gyereket! Nem teheted!! Nincs rá mentség!! Nem bánthatsz egy gyereket! Azért tettem ki ezt a posztot, mert elég volt! Nap mint nap ezzel szembesülök a munkám által is, hogy nem tudjuk megvédeni a gyermekeket. Az iskolákban, a szülői bántalmazástól, legyen az lelki vagy fizikális! A mi felelősségünk, hogy vigyázzunk rájuk, hát milyen emberek vagyunk??? Gyűlöljük egymást, pedig a gyerekeknek békében és szeretetben kellene felnőniük! Ébredjünk már fel, könyörgöm, tegyünk már valamit!" - írta Szebeni a közösségi oldalán.

A poszthoz Dietz Gusztáv is hozzászólt, ő közelebbről is ismerte a családot, a meggyilkolt édesanya az unokanővére legjobb barátnője volt. Laky Zsuzsi férje úgy tudja, hogy a nő bejelentést tett a rendőrségen, hogy retteg a volt férjétől. Ott azt mondták neki, nem tudnak semmit tenni, csak ha fizikailag bántalmazza a férfi.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.