Felfoghatatlan tragédia: Váratlanul elhunyt egy 9 éves kislány

Forrás: Országos Mentőszolgálat / Facebook -
halál mentőhelikopter kislány tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos balesetben vesztette életét egy mindössze 9 éves kislány dél-walesi Bridgedben lévő otthonában. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, az életét azonban már nem tudták megmenteni.

Pillanatok alatt következett be a baleset a dél-walesi Bridgedben található családi házban, ahol egy 9 éves kislány sérült meg. A szülők azonnal riasztották a mentőket, akik helikopterrel perceken belül a helyszínre értek. A gyermeket a légimentők a cardiffi University Hospital of Wales kórházba szállították, azonban a kislányt már nemt tudták megmenteni az orvosok, életét vesztette.

A kép illusztráció Forrás: Országos Mentőszolgálat / Facebook

Arról, hogy pontosan milyen baleset történt, amelynek következtében meghalt a kislány, a hatóságok egyelőre nem számoltak be - írja a Mirror.

"Elküldtük a walesi légi mentőt, egy sürgősségi orvost, a veszélyes területekre reagáló csapatot és egy sürgősségi mentőautót is. A halálesetet jelenleg nem kezelik gyanúsnak, és a dél-walesi rendőrség a HM Coroner nevében jár el" - nyilatkozta a walesi mentőszolgálat szóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.