Majka rosszul lett a saját esküvőjén: "Ki kellett mennem hányni"

Forrás: Majoros Hajnalka/Instagram -
hányás esküvő Dundika Majka rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus végén házaosodott össze Majka és Dundika. A nagy nap részleteit titkolták, teljesen kizárták a sajtót a ceremóniáról, csak a helyszín volt ismert. Most azonban kivételt tettek és a HOT! magazinban árultak el pár részletet életük nagy eseményéről.

Majkáék lakodalma három napig tartott, a családjukon kívül azokat a barátokat hívták meg, akik a mindennapjaikban is jelen vannak. 160 vendég ünnepelt velük, akinek egy része már pénteken megérkezett. Ismert emberek is voltak a vendégek között, ott volt Ördög Nóra és Nánási Pál, Curtis és párja, Judit, Till Attila, és Pápai Joci is a családjával.

Majka rosszul lett az eksüvőjén Forrás: Majoros Hajnalka/Instagram

A vőlegény sokkal jobban izgult, mint az gondolta, hiába vannak együtt már éve óta Hajnival.
"Túl vagyok egy-két izgulós jeleneten az életemben, de egyik sem volt rám olyan hatással, mint a mostani. Azt hittem, hogy jól viselem, de a szertartás után és az előétel előtt ki kellett mennem hányni. Szerencsére utána nem betegedtem le" - mondta Majka a lapnak.

A rapper Isten színe előtt is szeretné majd megerősíteni az esküjüket, de azt mondta, az egy más történet, ott valószínűleg csak ketten lesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.