Ördög Nóra és Nánási Pál is ott volt Majka és Hajni esküvőjén. A fotós különleges pillanatot osztott meg a lagziról, és a kép mellé egy különleges szerelmi vallomást írt.

Ördög Nóri és Nánási Pál a minaptöbb fotót is közzétettek az év egyik legjobban várt, titkos esküvőjéről. A sztárfotós ma reggel újabb pillanatot osztott meg Majkáék esküvőjéről: a fotón Ördög Nóra látható, ahogy önfeledten bulizik a táncparketten.

Ezt a képet reggel 5.30-kor teszem a social media martalékává. Hogy miért? Jó kérdés. Azt hiszem azért, mert jól éreztem magam, jó emberek között. Varázslatos feleségem megint lenyűgözött és feloldott a táncparketten. Nem szégyenlős kisfiú voltam, hanem vagány, táncoslábú macsó (lehet, hogy kívülről nem ez látszott, de én ezt éreztem). Köszi Hajni, köszi Majka, de leginkább köszi Nóra hogy társam, szerelmem és gyermekeim gondos anyukája vagy. A szerelem forró, a házasság pedig kifejezetten bizsergető dolog. Gratula a friss és a nem friss házasoknak is. Legyetek büszkék párotokra, mert Ők tesznek titeket jobb emberré

-írta a különleges kép mellé Nánási, aki le sem tagadhatná, mennyire rajong feleségéért.

Nemcsak Pali, de Nóri is posztolt a buliról, és csak annyit írt a felvétel mellé:

"Mindenki táncol"