Sürgősségire kellett rohannia Majkának és Hajninak az esküvőjükről

Forrás: Instagram/majoroshajnalka -
Majoros Hajnalka Majka kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajni Instagram-oldalán osztott meg egy szomorú részletet: kisfiukkal az esküvőjük helyszínéről kellett a sürgősségira rohanniuk.  

Majoros Hajni nem szerette volna megosztani ezt az információt, de kénytelen volt, mert egy hazugság terjedt az esetről. Azt híresztelték, hogy ő és Majka összevesztek az esküvőn, de erről szó sem volt. Kisfiuk balesete miatt kellett elrohanniuk, hogy bevigyék őt a kórházba. Erről Hajni Instagram-oldalán számolt be.

Sürgősségire kellett rohanniuk az esküvőről Forrás: Instagram/majoroshajnalka

"Leírom, hogy mi a valóság, mert bár ezt pont nem akartam megosztani, de kénytelen vagyok. Vasárnap Olika rollerezett az esküvő helyszínén, de amilyen kis ügyes, elesett és felszakadt a szája, és Petivel első dolgunk volt bepattanni a kocsiba és a szekszárdi sürgősségire rohanni, ahol természetesen szakszerűen el is látták a sebét. Peti vezetett, én pedig hátul ültem a riadtan ordító, vérző szájú gyerekemmel" - írta Hajni, aki úgy tündökölt az esküvőjén, akár egy hercegnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.