"Meg fogok halni" - ezt kiabálta a 28-as villamoson halálra szúrt férfi

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
halál kutya 28-as villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28-as villamoson gyilkoltak meg egy férfit, mert az nem akarta megengedni, hogy megsimogassák a kutyáját. A feltételezett elkövető mindent tagad, de volt barátnője ellene vallott.

A 28-as villamoson szúrták szíven Gábort, aki barátjával, Márkkal és a kutyájával utazott. A társaság, L. János, D. Károly és B. Éva először beléjük kötött; a két utas türelme pedig akkor fogyott el, amikor a kutyát is meg akarták simogatni. Gábor megkérte őket, hogy menjenek el, de ehelyett az egyik férfi kést rántott és megszúrta a férfit. A feltételezett elkövető egyelőre mindent tagad, egykori barátnője azonban - aki elrejtette a kést az Orczy téren - ellene vallott.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. április 3-án éjszaka Budapesten, az Orczy térnél, ahol megöltek egy férfit. Egy háromfős társaság egyik tagja szúrt meg egy 25 éves férfit a 28-as villamoson. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Az ügyészség Jánosra 20, Károlyra 10 év fegyházat, míg Évára 2 éves, 4 évre felfüggesztett börtönt kért abban az esetben, ha lemondanak a tárgyaláshoz való jogukról - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.