Joshi Bharat 31 év után költözött szét feleségével, de nem kellett sokat várnia arra, hogy rátaláljon a boldogság: Mészáros Lőrinc egykori feleségével szerettek egymásba.

Mindenki meglepődve fogadta a hírt, mikor kiderült, hogy Joshi Bharat és felesége, Csilla 31 év után a válás mellett döntöttek. A hírek szerint már évek óta válságban volt a kapcsolatuk, végső elhatározásra azonban csak most jutottak. A 100 milliós egykori álomotthonukat is áruba bocsátották, hogy mindketten új életet kezdhessenek. A műsorvezetőnek ez sikerült is, hiszen ismét rátalált a szerelem: Mészáros Lőrinc volt feleségével, Beatrixszal alkotnak egy párt. Ezt a hírt Joshi Bharat megerősítette. 

Joshi Bharat Mészáros Lőinc volt feleségébe szeretett beleForrás: Life TV

A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket" - mondta a Blikknek a műsorvezető, aki ennél többet nem szeretett volna elárulni kapcsolatukról. Szerencsére a párhoz közel álló bennfentes ennél beszédesebb volt. 

"Mindketten keresték az útjukat, válaszokat a hogyan továbbal kapcsolatos kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jó barátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat. Szép lassan alakult ez a kapcsolat szerelemmé, és láthatóan nagyon boldogok egymással" - árulta el az illető.