Joshi Bharatra válása után máris rátalált a szerelem: Mészáros Lőrinc egykori feleségével jött össze

Forrás: Life TV -
szerelem Mészáros Lőrinc Joshi Bharat kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat 31 év után költözött szét feleségével, de nem kellett sokat várnia arra, hogy rátaláljon a boldogság: Mészáros Lőrinc egykori feleségével szerettek egymásba.

Mindenki meglepődve fogadta a hírt, mikor kiderült, hogy Joshi Bharat és felesége, Csilla 31 év után a válás mellett döntöttek. A hírek szerint már évek óta válságban volt a kapcsolatuk, végső elhatározásra azonban csak most jutottak. A 100 milliós egykori álomotthonukat is áruba bocsátották, hogy mindketten új életet kezdhessenek. A műsorvezetőnek ez sikerült is, hiszen ismét rátalált a szerelem: Mészáros Lőrinc volt feleségével, Beatrixszal alkotnak egy párt. Ezt a hírt Joshi Bharat megerősítette.

Joshi Bharat Mészáros Lőinc volt feleségébe szeretett bele Forrás: Life TV

A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről,

Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jó barátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat. Szép lassan alakult ez a kapcsolat szerelemmé,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.