Árulja 100 milliós luxusotthonát Joshi Bharat: ez is a válás következménye

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila -
ház válás otthon Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat és felesége 31 év után válnak. Már árulják is egykori álomotthonukat. 

Joshi Bharat és felesége, Csilla 31 év után döntöttek úgy, hogy nem együtt folytatják tovább az életüket. A keresetet a műsorvezető adta be és elmondta, nagyon nehéz döntés volt. "Bármennyire is nehéz volt, nem volt más választás előttünk. Azt gondolom, hosszabb távon mindnyájunk érdekét ez szolgálja, csak így tud mindenki továbblépni és egy idő után újra teljes életet élni" - mondta korábban Joshi Bharat.

Joshi Bharat árulja családi házát Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

Nagy úgy tűnik, hogy a békülésükre már nincs esély, hiszen árulják egykori álomotthonukat. A gödöllői Antalhegyen lévő 180 négyzetméteres, 4+1 fél szobás, kültéri medencés házat 109 millió forintért hirdették meg - írja a Színes Ász nyomán a Blikk.

"A házat 2003-ban teljes körűen felújították, modernizálták, azóta folyamatosan karbantartott, fejlesztett, beleértve a tetőt, a nyílászárókat, a konyhát, a külső szigetelést, mindezek mellett mégis megtartotta eredeti hangulatát, ami leginkább a gyönyörű, eredeti gerendázatban köszön vissza. A ház közvetlen természetvédelmi terület melletti, teljesen csendes, madárcsicsergős saroktelken helyezkedik el" - áll a hirdetésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.