Megdöbbentő dolog derült ki Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házasságáról

Forrás: -- -
Várkonyi Andrea házasság jóslás Mészáros Lőrinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc szeptember 24-én kelt egybe az Alcsúti Arborétumban. A rajongók lázasan figyelték, mikor derül ki egy újabb részlet az év esküvőjével kapcsolatban, amely közül néhányat a friss feleség is megosztott a közösségi oldalán. Úgy tűnik, minden harmonikus kettejük között, viszont ez nem fog sokáig tartani - állítja a sztárok jósnője, Müller Rózsa.

Szeptember 24-én mondta ki a boldogító igent Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez volt az év esküvője, és egy bennfentes is azt nyilatkozta, hogy ilyen lakodalom Magyarországon még nem volt.

Úgy tűnik, hogy Lőrinc és Andrea boldogsága határtalan az esküvő óta, azonban egy jósnő, Müller Rózsa szerint ez nem marad sokáig így.

Várkonyi Andrea házassága nem lesz tartós Mészáros Lőrinccel - állítja egy jósnő Forrás: --

"Andrea és Lőrinc most nagyon boldogok, a fellegekben járnak, de idővel elmúlik majd a rózsaszín köd. A kártyák azt mutatják, kicsit gyors volt ez a házasság: még csak bő egy éve vannak együtt, nem ismerték meg egymást eléggé, az együttélés során azonban komoly problémáik adódnak majd a szürke hétköznapokban, bőven lesz konfliktus köztük. (...)

Úgy látom, nagyjából 5-6 évig tart majd a házasságuk, utána viszont mindketten belátják, hogy jobb lesz, ha elválnak"

- árulta el a Star magazinnak Rózsa, aki hozzátette, hogy a gyerekvállalás is feszültségkeltő lesz a házaspár életében.

"Andreáról köztudott, hogy nehezen esik teherbe, és az is csoda volt, hogy a lánya megfogant.

Bár Lőrinccel kölcsönösen szeretnének majd közös kisbabát, sajnos nem fog összejönni. A sok sikertelen próbálkozás pedig komoly ellentétekhez vezethet köztük"

- magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.