Kiderült: fiatal sportoló is bennégett abban a kocsiban, amelyben Csontos Karina is életét vesztette

Forrás: TV2 -
Csontos Karina Sztárban sztár leszek! Krupka Szabina autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, tragikus alutóbalesetben hunyt el a Sztárban sztár leszek! énekese, Csontos Karina. A 16 éves lány bennégett az autóban, amiről sokkoló fotók is előkerültek. Most az is kiderült, hogy egy fiatal focista lány, Krupka Szabina is meghalt a balesetben. 

Szabina a női korosztályos megyei válogatott labdarúgója volt, csapi és ungvári csapatokban játszott. A lány nemrégiben szünetet tartott sportkarrierjében - tudta meg az Origo.

A kiégett autóban négyen ültek, mindannyian meghaltak. A gépkocsit a megyei járőrszolgálat munkatársa vezette, utasai a csapi határőrosztag egyik katonája, és két fiatal lány voltak.

Forrás: TV2

A fiatal lány a hírek szerint kiszökött otthonról a végzetes napon, a családja azt hitte, hogy az ágyában alszik. Megijedtek, mikor nem találták otthon, a rendőrség közlésétől pedig sokkos állapotba kerültek.

"Nem tudjuk pontosan, hány órakor mehetett el itthonról, mi azt hittük, a szobájában alszik. Mindössze egy papucsban, dzseki nélkül, egy nagyon vékony pólóban távozott. Mindig szeretett nagyon szépen öltözni, kizártnak tartjuk, hogy bulizni mentek volna. Ahogy azt is, hogy a baleset után még segítséget próbált kérni a Facebookon, tudomásunk szerint ugyanis azonnal szörnyethalt" - mondta Karina nővére a Blikknek a minap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.