Megszólalt Alec Baldwin felesége a tragédia után: "Lehetetlen kifejezni azt a sokkot..."

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Neilson Barnard -
halál Hilaria Baldwin lövés operatőr Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin felesége napokkal a tragédia után fejezte ki együttérzését Instagram-oldalán.

Tragikus baleset történt a múlt héten Alec Baldwin filmjének forgatásán: a színész egy kellékfegyverrel lőtte le az operatőrét. A 42 éves Halyna Hutchins Ukrajnában született és hihetetlenül nagy tehetségnek számított a szakmájában. Ő volt az egyike annak a nyolc női operatőrnek, akiket a 21st Century Fox 2018-ban a szakma legjobbjainak választott.

Az elhunyt operatőr férjével és fiával a tragédia után találkozott is a színész, akiről kiderült, hogy akár börtön is várhat rá, hiszen a legfontosabb szabályt szegte meg a lövés leadása során. Alec Baldwin felesége, Hilaria most először szólalt meg a tragédia óta: Instagram-oldalán fejezte ki együttérzését.

Hilaria Baldwin és Alec Baldwin Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Neilson Barnard

"Együttérzek Halyna férjével, fiával, a családjukkal és a szeretteikkel. És Aleckel is. Azt szokták mondani, »nincsenek szavak«, mert lehetetlen kifejezni azt a sokkot és szívfájdalmat, amit egy ilyen tragikus esemény okoz" - írta Hilaria.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.