Ezt árulja el a szexuális életedről az alvópózod

szokás szex igazság alvás póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alvó pozíciónk sokkal többet elárul a kapcsolatunkról, szexuális életünkről, szokásainkról, mint azt gondolnánk. Lássuk akkor: mi az igazság, és hogy függ ez össze a szexszel? 

Szexuális szokásainkról a következő alvópózok ezt árulják el:

Kiskanál, nagy kanál

Másnéven kiskifli, nagykifli, ki hogy szereti. Számos szakértő szerint ez az újdonsült párok egyik legkedveltebb alvó póza. Intimitásról, óvásról és bizalomról árulkodik. Ennek az alap kapcsolati értékeken túl a szexben is visszaköszönnek.

Hátak összeérintve

A párok közel egynegyede alszik így egy két évvel ezelőtti felmérés szerint. Arról árulkodik, hogy a két fél szereti függetlenségét megőrizni a kapcsolatban is, ugyanakkor szoros kapcsolatuk van a párjukkal.

Szabadon

Az előző példával ellentétben vannak párok, akik háttal alszanak, azonban nem érintkeznek. A szakértők szerint ez két ellentétes dolgot is jelenthet. Kifejezheti a kapcsolat erősségét, hogy a folyamatos érintés nem szükségszerű a bizalom fenntartásához, viszont hűtlenségre is utalhat, hiszen így nem veszünk észre más árulkodó jeleket.

Mellkason pihenő

Az új vagy felmelegített kapcsolatoknál van jelen, hogy a pár egyik tagja a másik mellkasán hajtja álomra a szemét .

Hason fekve

Ha a pár egyik tagja hason fekve alszik el, az sebezhetőségre vagy a szexuális bizalom hiányára utal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.