Nekiesett férjének a világhírű énekesnő, a férfi most beadta a válókeresetet

Forrás: Instagram/ therealfaithevans -
válókereset házasság Faith Evans Stevie J
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze három évig tartott a sztárpár házassága, a viszonyuk azonban nagyon elmérgesedett.

Olyan rosszra fordult Stevie J lemezlovas és Faith Evans énekes-színésznő kapcsolata, hogy tavaly a nő rátámadt férjére. Evanst ezért feljelentették, majd letartóztatták családon belüli erőszakért. A Grammy-díjas producer mostanáig várt, ám a férfi nem látott más kiutat ebből a mérgező viszonyból, mint a válást.

Faith Evans, énekesnő Forrás: Instagram/ therealfaithevans

Faith az elmúlt években csak úgy fogyasztotta a férjeket. Első párja a híres rapper, Notorius B.I.G. volt, akivel 1994-től a férfi meggyilkolásáig, 1997-ig voltak együtt. Egy évvel később Todd Russaw oldalán találta meg a boldogságot és hosszú ideig, 13 évig alkottak egy párt, házasságukból két gyermek született. Hét évnyi szünet után végül 2018-ban ment férjhez ismét, Stevie J-vel kötött frigye azonban három év után idén véget ér - írta meg az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.