"Köszi, hogy kihúztatok a sz*rból!" - Tóth Andi üzent a követőinek

TV2 Dancing with the Stars Andrei Mangra tánc celeb Instagram Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andit és táncpartnere, Andrei Mangra-t a mezőny legjobb párosaként emlegetik, mégis, az elődöntőben a kiesés szélén álltak. Végül folytathatták a versenyt, az énekesnő pedig a tőle megszokott lazasággal köszönte meg a szavazatokat. 

Tóth Andi énekesnőt a Dancing with the Stars első adása óta a legtehetségesebb sztárnak tartja nemcsak a zsűri, de a nézők is. Szombati produkciójuknál viszont mindenki hiányolta a tőlük megszokott extrát, pluszt, így a kiesés szélére kerültek. A közönség megmentette a párost, így láthatjuk őket a döntő estéjén is.

Az fiatal, lázadó énekesnő leírhatatlanul boldog, hogy folytathatja a versenyt, és hogy a héten még utoljára elkápráztathatja a közönséget tánctudásával. Közösségi oldalán is megköszönte rajongóinak a felé áradó sok-sok kedvességet és szeretetet, amit hétről hétre kap tőlük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.