Tóth Andi nem fél kimondani, amit gondol, ezért is vállalkozott arra, hogy aláveti magát egy hazugságvizsgálatnak, miközben kényes kérdésekre válaszol. 

Tóth Andi a 20 perc őszintén című műsorban vendégeskedett, melyet a Femcafé főszerkesztője, Kraszkó Zita vezet. A műsor arról híres, hogy egy adott sztárnak feltesznek pár eldöntendő kérdést, a válaszadást pedig egy hazugságvizsgáló felügyeli. Az eredményeket aztán egy interjúban beszélik meg. 

Tóth Andi nagy tehetségnek tartja magát.Forrás: TV2

Tóth Andi mindig is híres volt arról, hogy ami a szívén, az a száján, így határozott igennel válaszolt arra a kérdésre is, hogy nagy tehetségnek tartja-e magát. Zita az interjú során megkérdezte, hogy nehéz volt-e ezt kimondani, amire Andi őszintén elmondta, hogy nem, az viszont nagyon zavarja, hogy itthon nincs sok lehetősége. 

Én többet szeretnék. Nyilván, tökre élvezem, de amikor felköltöztem ide, nekem nem az volt a célom, hogy táncikáljak szombat esténként, vagy tavaly, hogy leutánozzam Tina Turner énekhangjét. Nem ezekkel a célokkal érkeztem és én ennél többet szeretnék. Nagy meló, kell hozzá sok tehetség és sok munka, és tudom, hogy ezzel rendelkezem, baromi ambiciózus embernek tartom magam. Ettől függetlenül nagyon kevés lehetőség van ebben az országban zenei téren."