Tóth Andi bevállalta: "Nekem nem az volt a célom, hogy táncikáljak szombat esténként"

Forrás: TV2
Forrás: TV2 -
ambíció hazugságvizsgálat karrier Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi nem fél kimondani, amit gondol, ezért is vállalkozott arra, hogy aláveti magát egy hazugságvizsgálatnak, miközben kényes kérdésekre válaszol. 

Tóth Andi a 20 perc őszintén című műsorban vendégeskedett, melyet a Femcafé főszerkesztője, Kraszkó Zita vezet. A műsor arról híres, hogy egy adott sztárnak feltesznek pár eldöntendő kérdést, a válaszadást pedig egy hazugságvizsgáló felügyeli. Az eredményeket aztán egy interjúban beszélik meg.

Tóth Andi nagy tehetségnek tartja magát. Forrás: TV2

Tóth Andi mindig is híres volt arról, hogy ami a szívén, az a száján, így határozott igennel válaszolt arra a kérdésre is, hogy nagy tehetségnek tartja-e magát. Zita az interjú során megkérdezte, hogy nehéz volt-e ezt kimondani, amire Andi őszintén elmondta, hogy nem, az viszont nagyon zavarja, hogy itthon nincs sok lehetősége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.