Ki akarta oltani az életét - értéktelennek érezte magát a népszerű énekesnő

Forrás: AFP/Leon Neal -
depresszió anyagi csőd öngyilkos Atomic Kitten öngyilkosság Kerry Katona lánybanda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tévés szerepléseivel és koncertjeivel hatalmas sikereket ért el az egykori lánybanda tagja, Kerry Katona, mégis anyagi problémákkal küzdött. Csúnyán becsapták az énekesnőt.

Kerry Katona 2008-ban ment csődbe, miután hozzá közel álló személyek átverték. Egy brit tévéműsorban beszélt élete egyik legnehezebb időszakáról az Atomic Kitten egykori sztárja. Bevallotta, abban az időben úgy érezte, el akar menekülni a világ előlt. Szégyellte és értéktelennek érezte magát. Azt is elmondta, hogy volt időszak, amikor a rossz érzések annyira elhatalmasodtak rajta, hogy komolyan fontolóra vette, eldobja az életét - írja a Sun.

Kerry azt is elmondta: fogalma sem volt arról, hogyan kell bánni a pénzzel, ezért rábízta magát könyvelőjére, aki csúnyán átverte, és kihasználta tudatlanságát. Akkor tudatosult az énekesnőben, hogy mekkora a baj, amikor rájött, hogy adószámláját több tízezer fontos tartozás terheli. Kerry akkoriban sokat bulizott és drogozott, és lelkiállapota miatt sem volt képes felmérni a körülötte zajló eseményeket.

Kerry Katona azonban végül szerencsése átlendült a nehézségeken, és most más, nehéz helyzetben lévőknek segít.

Kerry Katona Forrás: AFP/Leon Neal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.