Kerry Katona részegen, letolt gatyával fetrengett

Forrás: AFP/Leon Neal -
repülőtér részeg Kerry Katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fényes nappal, egy repülőtér parkolójában viselkedett teljesen vállalhatatlanul a sztár. 

Kerry Katona már a repülőn megkezdte az ámokfutását. A légiutas-kísérők szerint teljesen részeg volt a híresség, és többször is rá kellett szólni, hogy ne zavarja utastársait viselkedésével.

Forrás: AFP/Leon Neal

Leszállás után Kerry teljesen szabadjára engedte magát, és a reptér parkolójában folytatta részeg szórakozását. Fetrengett a földön, mindezt letolt gatyával, és délelőtt. Az ötgyermekes anyuka korábban beismerte, hogy alkoholproblémákkal küzd, úgy tűnik, nem sikerült neki túljutnia rajta.

Milliókat kapott a rendőrség, hogy folytassák a nyomozást Madeleine McCann után! http://www.life.hu/news/20160404-milliokat-kapott-a-rendorseg-hogy-folytassak-a-nyomozast-madeleine-mccann-utan.htmlA szülők soha nem fogják feladni, hogy megtalálják a 2007-ben eltűnt gyermeküket. A Scotlnad Yard pénzforrásait azonban kimerítette már a vizsgálat, de Theresa May politikus további pénzösszeget ajánlott a folytatásra. NewsOrigoTavaszi idillben kávézgat Rubint Rékahttp://www.life.hu/news/20160403-tavaszi-idillben-kavezgat-rubint-reka.htmlImádnivaló fotót tett közzé Rubint Réka.News--Ilyen időre számíthatunk a hétenhttp://www.life.hu/news/20160403-ilyen-idore-szamithatunk-a-heten.htmlElő a tavaszi ruhákkal! Most már tényleg a szekrény mélyére kerülhet a téli kabát, jön a jó idő.News--Szupercuki! Kiskutyák jósolják meg a bajnokság győzteséthttp://www.life.hu/news/20160403-kiskutyak-josoljak-meg-a-bajnoksag-gyozteset.htmlJimmy Fallon The Tonight Show című műsorát nagyon cuki és nagyon puha kiskutyákkal árasztották el. A selymes szőrű kutyusok megjósolták, melyik csapat lesz a bajnok. Bár az eredmény nem egyértelmű, de megbocsátható, hiszen tündériek a kis ebek. News--Párnacsatát rendeztek a budapesti Hősök terénhttp://www.life.hu/news/20160402-parnacsatat-rendeztek-a-budapesti-hosok-teren.htmlA Nemzetközi Párnacsata Nap alkalmából - ahogy a világ számos más városában is - Budapesten, a Hősök terén is párnacsatát rendeztek szombaton.NewsOrigoMózsi, Fenenna,Vrindávani? Igen, így is hívhatod már a gyerekedethttp://www.life.hu/news/20160402-az-anyakonyvezheto-utonevek-listaja-folyamatosan-bovul.htmlMa már szinte nem is találkozunk olyan kicsikkel, akiket Jánosnak vagy Józsefnek, Máriának vagy Erzsébetnek hívnak, de a nem is olyan régen divatos Rékák, Gáborok, Virágok, Lucák is egyre kevesebben vannak. Ehelyett vadabbnál vadabb névötletekkel állnak elő a kedvű szülők, sokan a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézetéhez fordulnak, engedélyezzenek nekik egy-egy keresztnevet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.