Kifakadt Gáspár Győző: "Ha Zsoltinak a pénzen vett szeretet többet ér, akkor lelke rajta"

LifeTV -
Gáspár Győző balhé a Gáspár-családban Gáspár Zsolt nem beszél egymással Gáspár Győző és Zsolti Gáspár Győző és Zsolti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta megromlott már a viszony Gáspár Győző és Zsolti között. Az ok főként anyagi természetű, mivel a család vagyonát a fiatalabb Gáspár fivér kezeli. Több kósza kísérletet is tettek már a békülésre, de eddig egyik sem járt sikerrel.

Sokan reménykedtek abban, hogy idén végre egy asztalhoz ül a két Gáspár fivér és elássák a csatabárdot. Győző és Zsolti között azonban úgy tűnik, kibékíthetetlenné vált az ellentét.

– mesélte Győző a Ripost kérdésére.

Csalódott a testvérében LifeTV

"Zsolti folyton kamuzik, és mivel nem túl okos, folyton le is bukik. Jaj, Istenem, mi lenne vele, ha nem falaznék neki még mindig egy csomó dologban?!" – tette fel a költői kérdést Gáspár Győző, aki szerint Zsoltinak már az édesapjukat is sikerült elfordítania tőle. "Apánkat is a kezében tartja azzal, hogy minden pénz felett ő rendelkezik."

A showman nehéz időszakon ment keresztül, pánikrohamokkal és depresszióval küzdött, ezért önként vállalta, hogy bevonul a pszichiátriára. A családi gondokra azonban a karácsony sem hozott gyógyírt. Győző ki is fakadt testvérére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.