bárddal fenyegetőzött Budapest bárd villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félelmetes élményben lehetett része reggel néhány utasnak Budapesten. Az 56-os villamoson ugyanis egy férfi bárddal a kezében hadonászott, előtte pedig a járműben is megpróbált kárt tenni.

A rendőrség az eset után nagyon hamar, mindössze 15 perc alatt elfogta a bárddal fenyegetőző férfit Budapesten. Az ijesztő esetről még kora reggel, 8 órakor érkezett bejelentés a kapitányságra.

Félelmetes élményben volt része a villamos utasainak Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az egyenruhások tájékoztatása szerint a Leányka utcai villamosmegállóban fogták el a férfit, akinél egy kisebb bárdot találtak. A férfi az eszközzel korábban megütötte a villamoskocsit; vele szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indítanak eljárást, a bárdot pedig lefoglalták.

Az esetben szerencsére egyik utas sem sérült meg.

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A lakossági visszajelzéseket is figyelembe véve rendszeresen ellenőrzik az egyes járatokat, a megállóhelyeket és azok környékét – írják a Police.hu-n megjelent közleményben.

Új rendet vezetett be a BKK: itt vannak a részletekhttps://www.life.hu/hirek/20211012-uj-rendet-vezetett-be-a-bkk-itt-vannak-a-reszletek.htmlMegrázó vallomást tett a bíróságon a 28-as villamoson gyilkoló hajléktalan exehttps://www.life.hu/hirek/20210923-megrazo-vallomast-tett-a-birosagon-a-28as-villamoson-gyilkolo-hajlektalan-exe.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.