Megrázó vallomást tett a bíróságon a 28-as villamoson gyilkoló hajléktalan exe

Forrás: -- -
gyilkosság megrázó 28-as villamos gyilkolás vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróságon néztek szembe egymással a kőbányai villamoson elkövetett gyilkosság gyanúsítottjai.

Az egész országot megrendítette a 28-as villamoson elkövetett gyilkosság, ami tavaly történt Budapesten. Két fiatal, Gábor és Márk hazafelé tartottak a villamoson Gábor kutyájával, Pepsivel, amikor felszállt a járatra L. János, D. Károly és János akkori barátnője, D. Éva. A hajléktalanként élő trió minden áron meg akarta simogatni Pepsit, akire becsmérlő megjegyzéseket tettek, mire a kutya gazdája megkérte őket, ne bántsák a kutyáját, és ne is simogassák meg.

Az egyik hajléktalan, János erre bedühödött, kést rántott: először nekiment Gábornak, majd késével mellbe döfte a férfit, Károly pedig a barátját, Márkot ütötte le. A trió ezután elrohant, magára hagyva a haldokló Gábort, aki még ekkor is kutyáját kereste. A gyilkosság után hamar elfogták az elkövetőket; a két férfit előzetesbe helyezték, társukat viszont szabadlábon hagyták.

A három fiatal most egymástól nagy távolságra ült a bíróságon, a nő azt is elárulta, hogy már nem alkot egy párt a gyilkos Jánossal.

Nagyon megbántam, hogy belekeveredtem ebbe az egészbe. Már azt sem tudom, miért szerettem bele Jánosba. Alig pár hónapig voltunk együtt, de már bánom. Szeretnék túl lenni ezen az egészen

– mondta a nő.

A tárgyalásra két ügyvéd sem jött el, egyik elérhetetlen volt, míg a másik nem a megfelelő bíróságra ment. A peren megjelent Gábor gyászoló testvére, József is, aki most először nézett szembe a gyilkosokkal. Az ügy tárgyalását október elején kezdik el -írja a Bors.

Képünk illusztrácó. Forrás: --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.