Mínusz 10 fok alá is mehet a hőmérséklet: ekkor számíthatsz nagy hidegre

Forrás: Shutterstock -
hideg január tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fagypont környékén lesz a hőmérséklet az elkövetkező napokban. 

Vasárnap
Reggelig a Tisztántúlon erősen felhős lesz az ég, és még szállingózhat a hó. Máshol sok napsütéssel indul a nap. Napközben északnyugat és délkelet felől is megnövekszik a felhőzet, és főleg délen lehet hószállingózás, vagy gyenge ónos eső. -2 és +2 fok között alakul a hőmérséklet, hideg téli időnk lesz.


Hétfő
Észak, északkelet felől csökken a felhőzet, de délen, délnyugaton még lehetnek borongós tájak - itt néhol még előfordul hószállingózás. Az északi szél megélénkül. +3, +4 fok köré enyhül a levegő.


Kedd
Tovább csökken a felhőzet az erős északi szél hatására, és ragyogóan napos, tiszta idő valószínű. Csapadék nem lesz. Reggel -6, délután +3 fok körüli értékeket mérhetünk.


Szerda és csütörtök
A reggeli párafoltok felosztása után általában sok napsütésre van kilátás. Csapadék továbbra sem fordul elő. Erősen fagyosak lesznek a reggelek (-12, -2°C) és délutánonként is csak kevéssel alakul fagypont felett a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.