Kulcsár Edina új párja, G.w.M tavaly még elhagyott feleségével, idilli családként szerepelt a képernyőn. 

Kulcsár Edina hatalmas hírt robbantott: miután bejelentette, hoy Csuti és ő befejezték a házasságukat, az is közölte, új szerelem van az életében. Az új pasi nem más, mint Varga Márk, a G.w.M művésznéven ismert rapper, aki szintén egy házasságból lépett ki, de azt mindketten leszögezték, hogy nem rondítottak bele egymás kapcsolatába, azután szerettek egymásba, hogy a házasságaik zátonyra futottak. Ezzel a kijelentéssel kissé ellentmondásban áll Csuti, de G.w.M elhagyott feleségének nyilatkozata is, aki teljesen értetlenül áll a történtek előtt.

Tavaly még idilli családként szerepeltek a tévébenForrás: Tények

Hogy mi történt pontosan, azt csak ők tudják, de az biztos, hogy tavaly májusban még idilli családként szerepeltek a képernyőn, G.w.M és felesége a gyerekeik neveléséről és jövőjéről nyilatkoztak közösen.

Én vagyok a jó zsaru, a feleségem a rossz zsaru. Én szeretem elkényeztetgetni, de nem viszem annyira túlzásba én sem, mert anyának a kis szabályait azt próbálom betartani mindig" - mondta akkor a Tényeknek G.W.M, az interjú során az is kiderült, hogy ajándékokkal halmozza el a gyerekeit, de azt is elárulta, hogy 50 milliós lakást vett a lányának, hogy megalapozza a kicsi jövőjét.