Mérhetetlen harag van Csutiban: "Barátkoznom kell a gondolattal, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni"

Forrás: Csuti/Instagram -
harmadik G.w.M Kulcsár Edina Csuti Varga Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina nem sokkal a válása bejelentése után közölte a nyilvánossággal, hogy új szerelem van az életében. Csuti is nyialtkozott a kialakult helyzetről, elmondta, van benne harag.

A hétvégén robbant a hír, mely szerint hat év után elválik egymástól Kulcsár Edina és párja, Csuti. Nem sokkal később Edina bejelentte, hogy megtalálta a szerelem. Azóta már az új párja is megszólalt, de természetesen Csuti is, rettentően csalódott.

Csuti csalódott Forrás: Csuti/Instagram

"Én mutattam be őket egymásnak, és barátkoznom kell a gondolattal, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni" - mondta a Blikknek.

"Nehéz bármit mondani. Én továbbra is küzdök azért, hogy a gyerekeimnek olyan apja legyek, mint eddig és a velük töltött időből töltekezzek. Mérhetetlen harag van bennem. Azt hiszem a hogyan és a mikor az nagyon sok kérdésre ad egy másfajta magyarázatot. De elfogadom, ami történt. Őszintén szólva nagyon csalódott vagyok a történtek miatt. Sajnos Edina nem mindig volt velem őszinte" - mondta a Borsnak Csuti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.