Férjhez meg a magyar műsorvezető: párja négy hónap után kérte meg a kezét

Forrás: Spotlight Media -
esküvő házasság Dombóvári Vanda szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ehhez hasonló történet csak a filmekben létezik.

Az egykoron sokat foglalkoztatott műsorvezető, Dombóvári Vanda nem gondolta volna, hogy egy új, mindent elsöprő szerelem vár még rá az életben. A kisfia azonban gondoskodott arról, hogy édesanyja ne maradjon egyedül.

Rátalált a szerelem Forrás: Spotlight Media

Strandon, focizás közben ismerkedett össze a kis Gergő azzal a férfival, aki aztán megkérte Vanda kezét. A műsorvezető a legutóbbi interjújában őszintén vallott arról, hogy fia előbb megérezte, milyen értékes, tiszta lelkű és szerethető ember az a férfi, így kvázi Gergő hozta össze őket. A férfi négy hónappal az első csók után megkérte Vanda kezét, aki igent mondott. Az esküvő időpontja is megvan, szeptemberben mondják ki a boldogító igent szűk családi körben.

Vandának egy régi álma válik valóra azzal, hogy nagy családban élhet, vőlegényének ugyanis már van három gyermeke, akiket már megszeretett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.