Szerelmük nem működött, de a veséjük örökké összeköti őket.

Akármennyire is közeli hozzátartozónkról van szó, azért többször meggondoljuk, hogy felajánljuk-e bármelyik  szervünket másnak. Colleen nem is egy rokonának, hanem akkori barátjának ajánlotta fel a veséjét. A nő a TikTok csatornáján számolt be a történtekről. 

@colleeeniie Reply to @jenn.eunice I’m so sorry this took a long time! Let me know if you’re interested in part 2! #storytime#fyp#foryoupage#kidneydonor♬ I am at ur moms house - Elizabeth Chetwynd

A  történet öt évvel ezelőtt kezdődött, akkor jött össze a fiúval, aki akkor 17 éves volt, és kiderült róla, hogy krónikus vesebeteg. Dialízisre volt szüksége, mert a veséje öt százalékon működött. A nőt meghatotta a történet, és elment, hogy kivizsgáltassa magát: megfelelő donor volna-e a férfi számára. Tökéles donornak bizonyult, így megtörtént a műtét.

Hét hónap telt el a műtét után, amikor a férfi bejelentette, hogy a Los Angelesbe utazik egy legénybúcsúra, amíg a lány otthon tanul. Miután hazatért, bevallotta, hogy ott megcsalta a lányt, de Colleen megbocsátott. Ezután még három hónapot voltak együtt, majd szakítottak.