Szerelmének adta veséjét egy nő: párja hálából megcsalta

vese szerelem transzplantáció szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelmük nem működött, de a veséjük örökké összeköti őket.

Akármennyire is közeli hozzátartozónkról van szó, azért többször meggondoljuk, hogy felajánljuk-e bármelyik szervünket másnak. Colleen nem is egy rokonának, hanem akkori barátjának ajánlotta fel a veséjét. A nő a TikTok csatornáján számolt be a történtekről.

@colleeeniie Reply to @jenn.eunice I’m so sorry this took a long time! Let me know if you’re interested in part 2! #storytime#fyp#foryoupage#kidneydonor♬ I am at ur moms house - Elizabeth Chetwynd

A történet öt évvel ezelőtt kezdődött, akkor jött össze a fiúval, aki akkor 17 éves volt, és kiderült róla, hogy krónikus vesebeteg. Dialízisre volt szüksége, mert a veséje öt százalékon működött. A nőt meghatotta a történet, és elment, hogy kivizsgáltassa magát: megfelelő donor volna-e a férfi számára. Tökéles donornak bizonyult, így megtörtént a műtét.

Hét hónap telt el a műtét után, amikor a férfi bejelentette, hogy a Los Angelesbe utazik egy legénybúcsúra, amíg a lány otthon tanul. Miután hazatért, bevallotta, hogy ott megcsalta a lányt, de Colleen megbocsátott. Ezután még három hónapot voltak együtt, majd szakítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.