szexuális erőszak Chris Brown szexuális bántalmazás abúzus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Brown ellen egy ismeretlen, modellként tevékenykedő nő húszmillió dolláros pert indított. A vád szerint az énekes bedrogozta a nőt egy P Diddy tulajdonában lévő jachton. 

Egy nő 20 millió dollárra perelte be az R&B énekest, Chris Brownt. Az előadó állítólag bedrogozta és megerőszakolta egy P Diddy tulajdonában lévő jachton Miamiban - számolt be róla a The Guardian.

Az ismeretlen nőnek nem fedték fel az azonosságát, de azt tudni lehet róla, hogy modell, zenész és koreográfus is. Az erőszak még tavaly év végén, december 30-án történt P Diddy villájánál, egy jachton Miamiban. A nő a második ital után már szédülni kezdett és az előadó ezt követően hurcolhatta be őt a hálószobába.

A dokumentumban az is szerepel, hogy másnap az énekes azt kérte a modelltől, hogy vegyen be terhességmegszakító kapszulát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.