Gigaösszegért árulja luxuskúriáját Lajcsi, családi lakóparkot épít helyette

Life TV -
újrakezdés válás Galambos Lajcsi Lajcsi luxuskúria Lagzi Lajcsi házeladás gigaösszeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lajcsi nehéz időszakot tudhat a háta mögött, a megpróbáltatásoknak viszont még nincs vége. Az újrakezdéshez lépnie kell, és drasztikus elhatározásra jutott.

A népszerű mulatóssztár három évtized után eladja jól ismert birtokának egy részét, és a rajta található luxuskúriát. A családi otthont, Lajcsi és gyermekei életének fontos részét gigaösszegért, akár 4 milliárd forintért is árulhatná egy szakértő szerint. A pontos vételár nem ismert, de a trombitás elismerte, hogy a tippelt összeg nem jár messze a valóságtól.

Lajcsi a januárban kimondott válás után tiszta lappal szeretné újraépíteni az életét.

– mesélte a Blikknek Lajcsi, aki azt is elárulta, hová költöznek majd. A zenésznek grandiózus tervei vannak.

Úgy érzi, csak így tud új életet kezdeni Forrás: Life TV

"A területre négy ház épül majd, a gyermekeim már jóvá is hagyták a terveket, hamarosan elkezdődhet a munka. Minden ház nagyjából 120 négyzetméteres, három szobás lesz, és lesz egy közösségi épület is, ahol összeülhet a család. Ide terveztünk egy zenetermet, szaunát és egy társalgót is, és az a vízióm, hogy amikor már nagypapa leszek akkor itt gyűlhet össze a família. Örülök, hogy közel leszünk egymáshoz, de mégsem annyira, hogy a fiatalok fejére nőjek" – zárta a tervek összegzését Lajcsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.