Galambos Lajos pénzzé teszi birtokát: 100 milliókért árulja a családi kúriát

Fotó: Csudai Sándor -
Galambos Lajos válás birtok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január végén hivatalosan is véget ért Galambos Lajos és Boglárka több, mint 20 éven át tartó házassága. Lajcsi máris elkezdte pénzzé tenni vagyonát: árulja birtokát. 

Galambos Lajos és Boglárka házassága több, mint 20 év után ért véget, hivatalosan január végén mondták ki a válást. Úgy tűnik, a trombitaművész máris elkezdte pénzzé tenni a vagyonát, feltehetőleg azért, hogy kifizethesse a feleségét. A 3 milliárdot érő boldogasszonypusztai birtokot először 2016-ban próbálta meg eladni, de akkor nem jelentkezett rá vevő, ezért most szétdarabolva próbálja pénzzé tenni.

Lajcsi árulja birtokát Fotó: Csudai Sándor - Origo

Többek között 400 négyzetméteres erdei kúriáját hirdeti, melyben 6 hálószoba és 6 fürdőszoba van. 1904-ben az akkori hercegprímás megrendelésére építették, de azóta már teljesen felújították, modernizálták. 165 millió forintért találhat új gazdára.

Ezen kívül áruba bocsátott egy kisebb házat, amely 5 szobás és 6 fürdőszobás, ezért 60 milliót kér.

Árulja még 36 hektáros halastavát, nádasát és legelőjét, melyek külön helyrajzi számon találhatóak, de csak egyben akarja eladni. Ezért 250 millió forintot kér - írja a Bors.

Ha mindent el tud adni, 475 millió forintot szabadít fel vagyonából, azt viszont nem tudni, hogy ebből mennyi jár Boglárkának. "Valóban a tulajdonomban álló ingatlanok hirdetéseit találták meg, de mást nem kívánok hozzá tenni" - mondta Lajcsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.