Hivatalosan is véget ért Lagzi Lajcsi házassága: kimondták a válást

Fotó: Csudai Sándor -
válás Galambos Lajcsi Lagzi Lajcsi válása Lagzi Lajcsi Lagzi Lajcsi felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos tavaly ősszel jelentette be, hogy tönkrement a házassága, Boglárkával külön utakon folytatják. A Blikk úgy tudja, hogy a napokban meg is történt a válás, hivatalosan is különváltak.

A Blikk egyik olvasóriportere úgy tudja, hogy korábban Lajcsi és Boglárka mindenben megegyeztek, a bíróságra is úgy adták be a kérvényt a bontóperre, hogy nem maradtak vitás kérdések. A lap úgy tudja, hogy a zenész nagyvonalú volt a feleségével: százmilliós nagyságrendben fizette ki.

Galambos Lagzi és felesége hivatalosan is elváltak. Fotó: Csudai Sándor - Origo

A párnak három gyereke született, Boglárka, István és Lajos; több mint húsz évig voltak házasok. Kapcsolatukat rettenetesen megviselték az elmúlt évek eseményei. Lajcsi ellen 2015-ben indult nyomozás víz-, gáz- és áramlopás miatt. Boglárka volt a másodrendű vádlott, és ez a házasságukat tönkretette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.