Pokrócok alá rejtőzött a szemkinyomó: így fogták el a rendőrök a kegyetlen kemecsei támadót

Forrás: Police.hu -
felnőtt szem Kemecse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kegyetlenül bántalmazta a 33 éves férfi a kemcsei nőt: puszta kézzel nyomta ki a szemeit, majd sorsára hagyta egy árokban és elmenekült. A rendőrök hajtóvadászatot indítottak ellene és sikerült is elfogniuk. 

Brutálisan megkínozta volt szerelmét egy férfi Kemecsén. A férfi többször is bántalmazta a lányt, korábban el is rabolta. Az utolsó kegyetlen tette az volt, hogy puszta kézzel nyomta ki a szemeit, árokba dobta a nőt, majd elmenekült. Az ügy borzasztó részleteiről a nő családja számolt be, az áldozat látását nem tudták megmenteni az orvosok.

Pokrócok alá rejtőzött a kegyetlen férfi Forrás: Police.hu

A rendőrség hajtóvadászatot indított a Gengszter becenévre hallgató férfi ellen, nemzetközi elfogatóparancsot is adtak ki, és sikerült a nyomára bukkanniuk Hencidán.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Berettyóújfalui Rendőrkapitányságának munkatársai ellenőriztek egy hencidai ingatlant 2022. február 10-én. Az emberölés kísérlete bűntett elkövetése miatt körözött Gy. A. 33 éves helyi lakost keresték, aki információjuk szerint ott rejtőzött el a hatóság elől.

A lakóházat átkutatták, és a körözött férfit egy szekrény mögött, pokrócok alá elrejtőzve megtalálták, elfogták, és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították.

A férfi ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya

aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. február 5-én este Kemecsén felkereste volt barátnőjét, akit megöléssel fenyegetett, és olyan súlyosan bántalmazta, hogy a nő mindkét szemét elvesztette, ezzel maradandó fogyatékosságot szenvedett.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói és a Mélységi- ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai Gy. A.-t a Hajdú-Bihar megyei kollégáktól 2022. február 10-én átvették, és Nyíregyházára szállították - írja a Police.hu.

Az eljárást folytató nyomozó hatóság munkatársai megkezdték az élet elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi elszámoltatását, kihallgatása folyamatban van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.