Tizenegy év fegyházra ítélték a nevelt lányával erőszakoskodó somogyi férfit

Forrás: Shutterstock -
szexuális erőszak nevelt gyermek Somogy megye bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jogerősen tizenegy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Ítélőtábla kedden azt a somogyi férfit, aki szexuális cselekmények végzésére kényszerítette nevelt lányát - tájékoztatta a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az MTI-t.

A 44 éves vádlott egy somogyi településen élt élettársával, három közös gyermekükkel és a nő korábbi házasságából született kiskorú fiával és lányával - írta a vádhatóság.

A férfi a nevelt lányát fizikai bántalmazással fenyegetve, többnyire ittas állapotban rendszeresen szexuális cselekmények végzésére kényszerítette 2018 nyarától mintegy másfél éven át.

Tizenegy év fegyházra ítélték a nevelt lányával erőszakoskodó somogyi férfit - A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A védelem felmentés iránti fellebbezése folytán eljáró Pécsi Ítélőtábla - az első fokon eljáró Kaposvári Törvényszék októberi ítéletét helybenhagyva -

a férfit tizenegy év fegyházbüntetéssel sújtotta tizennyolcadik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére fenyegetéssel, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt

- áll a közleményben.

Néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy éveken keresztül szexuálisan bántalmazott két kiskorú gyermeket a veszprémi férfi: felvételeket is készítettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.