Vlagyimir Klicsko exfelesége, Hayden Panettiere színésznő már megtapasztalta az ukrán emberek erejét

Forrás: AFP/Jemal Countess -
Hayden Panettiere háború Orosz-ukrán háború Vlagyimir Klicsko orosz ukrán háború
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt csütörtökön kirobbant orosz-ukrán háború befejezésére szólította fel a harcoló katonákat a világ szinte mindegyik vezetője. Hozzájuk csatlakoztak magyar és külföldi színészek, hírességek. A legutóbb az amerikai színésznő, Hayden Panettiere emelt szót a háború ellen.

Panettiere jól ismeri az ukránokat, ugyanis hosszú ideig élt házasságban Vlagyimir Klicskóval. A profi ökölvívó neve sokaknak csenghet ismerősen, ugyanis bátyja, Vitalij nyomdokaiba lépve belőle is világhírű sportoló vált. Habár már egyikük sem versenyez, mindketten aktív résztvevői maradtak az ukrán közéletnek: Vitalij ráadásul politikai pályára is lépett, és megválasztották Kijev polgármesterének.

Négy éve szakított egymással Hayden és Vlagyimir Forrás: AFP/Jemal Countess

Hayden 2018-ban szakított Vlagyimirral, házasságukból pedig egy közös gyermekük született. A kislányt a férfi neveli Ukrajnában, a gyermeket azonban a harcok elől külföldre menekítették. Az orosz-ukrán konfliktusról, és a most zajló háborúról a színésznőnek is megvan a véleménye, és éles kritikáját megosztotta követőivel is az Instagram oldalán:

– idézi a posztot a 24.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.