Szívszaggató: egy fiatal, gyönyörű ukrán lány is bevonult katonának: ezt üzente a világnak

videó Orosz-ukrán háború megható orosz ukrán háború üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal, nagyjából húsz év körüli ukrán lány is fegyvert ragadott, hogy megvédje hazáját. Szívszorító videót posztoltak róla a Twitteren.

A nő hatalmas elszántságról és bátorságról tett tanúbizonyságot, szavai pedig egyszerre nagyon meghatóak, de közben mégis végtelenül szomorúak:

"Még életben vagyok, a nap süt, a madarak csiripelnek, minden rendben lesz. Éljen Ukrajna!" - mondja a fiatal katonalány a Twitteren megosztott videóban, aki bevonult, hogy megvédje hazáját.

Oroszország múlt csütörtökön indított támadást Ukrajna ellen. Azóta rengeteg család indult el a határok felé, és a magyarok is egy emberként fogtak össze a háborús menekültekért. Ebben a cikkben összegyűjtöttük, hogyan lehet segíteni a rászorulóknak.

A magyar hadsereg ugyan kimarad a harcokból, de Kárpátalján élő, magyar származású katonák részt vesznek a háborúban. Ketten sajnos már el is estek a harcmezőn. Az egyikük özvegye megtörten beszélt férje elvesztéséről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.