Csinos énekesnő oldalán tűnt fel Vásáry André

Forrás: Life TV -
Tandi Flóra duett énekesnő Vásáry André énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén nyáron ünnepli negyvenedik születésnapját Vásáry André. A kontratenort 2009-ben ismerte meg az ország, amikor feltűnt a Csillag születik színpadán. Azóta ugyan kevesebbet hallani róla, de André rendíthetetlenül dolgozik szólókarrierjén.

André nemrég egy csinos énekesnő, Tandi Flora oldalán tűnt fel, és a rajongók máris azt találgatják, mi lehet a két előadó között. A duót egy közös munka hozta össze, André ugyanis közreműködik Flora egyik legújabb dalában, amely az énekesnő új albumán is helyet kapott.

A hír, hogy a rajongók összeboronálták őket, a két énekeshez is eljutott.

André sokat változott az első tévés szereplése óta Forrás: Life TV

– nyilatkozta a Borsnak Tandi Flora. Barátok lettek, ezt André is megerősítette, aki hozzátette, hogy elengedhetetlen, hogy egy duett során ne csak a hangok, hanem az énekesek személyisége közt is meglegyen az összhang. A férfiszoprán szerint ezt érti félre a közönség. Nem is csoda, hogy a rajongók találgatnak, ugyanis André nemrég azt nyiltkozta, készen áll egy komoly kapcsolatra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.