Lékai-Kiss Ramóna olyan volt, mint egy "szexi puli" - melltartóban zsűrizett

göndör haj szexi puli TV2 Makranczi Zalán Lékai-Kiss Ramóna Sztárban sztár melltartó Kiss Ramóna Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt héttel ezelőtt indult a Sztárban sztár új évada. A TV2 népszerű showműsorában hazai énekesek és színészek próbálják leutánozni a világhírű előadókat, azonban nem csak a versenyzők, hanem a zsűritagok is arra törekednek, hogy szórakoztassák a közönséget.

A zsűri fontos része a műsornak, ugyanis csípős és humoros megjegyzéseikkel mosolyt csalnak a nézők arcára. Az ítészek nemcsak a színpadra lépő énekeseket, hanem saját kollégáikat is rendszeresen froclizzák. A legutóbbi adásban Lékai-Kiss Ramóna volt a céltábla közepén, aki nemrég interjút adott a Life.hu-nak.

A színész-műsorvezető extrém ruhában jelent meg a zsűriasztal mögött. Kékeszöld melltartóban és zakófelsőben tűnt fel a műsorban, a haját pedig tőle szokatlan módon begöndörítették. A Sztárban sztár műsorvezetője, Till Attila szerint Rami úgy nézett ki, mint Optiz Barbi énekesnő. Az egyik ítész, Makranczi Zalán pedig "szexi pulinak" nevezete Ramónát – írja a Bors.

Nem ez az első eset, hogy a Sztárban sztár női zsűritagjai extrém ruhában jelennek meg a műsorban. Korábban Tóth Gabi és Köllő Babett is extravagáns kollekciókban értékelte a produkciókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.