Közel egy órát késett esküvőjéről Lékai-Kiss Ramóna: "Mire észbe kaptam, már rohanni kellett"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
esküvő házasság Kiss Ramóna késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2019 júniusában 150 ember előtt mondta ki a boldogító igent Kiss Ramóna és Lékai Máté. A műsorvezető nem aggódta túl a nagy napot: közel egy órát késett a polgári szertartásról.

Lékai-Kiss Ramónának és Lékai Máténak két esküvője volt, a polgári szertartást szűk körben, két tanú jelenlétében tartották meg, amelyről a menyasszony közel egy órát késett.

"Nekünk két esküvőnk volt Mátéval: az első egy nagyon szűk körű, polgári, amelyen rajtunk kívül csak a két tanú, a húgom és a férjem öccse volt jelen. Nagyon gyorsan szerveztük meg a ceremóniát, szabad időpontot is csak Nemesvámoson találtunk, Veszprémben nem volt arra a dátumra, amelyen mi szerettünk volna összeházasodni. Eljött a nap, elkezdtem készülődni, de mivel a kisfiunk akkor még egészen pici, pár hónapos volt, kissé elsodortak az anyai teendők. Mire észbe kaptam, már rohanni kellett. Gyorsan beültünk az autóba négyen, amikor eszembe jutott, hogy nincs csokrom" - mesélte Ramóna, aki végül a második virágboltban szedett össze néhány virágot, azokat összefogta és az lett a menyasszonyi csokra.

"Végül több mint negyven perccel a kiírt időpont után érkeztünk meg, aminek az anyakönyvvezető persze nem örült. Még szerencse, hogy nem volt utánunk más szertartás, mert – ahogy mondta – akkor nem tudott volna minket összeadni"

- mesélte nevetne a csinos műsorvezető.

"Éreztem, hogy minden rendben lesz, nem pánikoltam túl magam, bár lehet, hogy ez köszönhető volt annak a delíriumnak is, amelyben egy alig pár hónapos kisbaba anyukája érzi magát általában" - tette hozzá Rami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.