"Megmutattam, miről is szól ez” - Táncra perdült a Sztárban sztár leszek! színpadán Köllő Babett

Forrás: Instagram/Köllő Babett -
TV2 Köllő Babett Majka Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 4-én, szombaton elstartolt a Sztárban sztár leszek! legújabb évada, amelyben humorban, szórakozásban és megdöbbentő karakterekben biztosan nem lesz hiány.

A Sztárban sztár leszek! egyik meghökkentő karaktere, Csuti Csaba Oszvald Marikának öltözve érkezett a TV2 stúdiójába, hogy női hangon előadjon egy operettrészletet. Mindenki ledöbbent, amikor a zsűri asztalát otthagyva Köllő Babett is csatlakozott a produkcióhoz és hatalmas show-t nyomott le a színpadon.

"Magyarországon az operett műfaját sokan lenézik, és nem tartják egyenértékűnek a prózai színészettel. Azt hiszem, ennek politikai okai is lehetnek, hiszen a rendszerváltás előtt divat volt kifigurázni a benne szereplő arisztokráciát. Egy operettben rendkívüli koncentrációra van szükség, a színpadon nem csak beszélni, de táncolni és énekelni kell.

Majka többször jelezte felém, hogy szerinte az operettnek nincs helye egy ilyen műsorban, ezért úgy döntöttem, hogy bebizonyítom neki, milyen nagy fizikai állóképességre van szükség ilyenkor. A produkció közben cigánykerekeztem, spárgáztam, egyszóval megmutattam, miről is szól ez a műfaj" -

mesélte el a Metropolnak Köllő Babett.

Hatalmas show-t nyomott le a Sztárban sztár leszek! színpadán Köllő Babett Forrás: Instagram/Köllő Babett

A színésznő mögött kemény időszak van, de elmondása szerint nagyon jól szórakozott a műsor előválogatói során.

"Óriási öröm volt, amikor találkoztunk egy-egy jó karakterrel, tehetséggel, de voltak vicces produkciók is, nem is kevés! Sokszor már fájt a rekeszizmom a röhögéstől, a sminkesem pedig rám szólt, mert többször lefolyt a sminkem a sok nevetéstől. Viszont akadtak kifejezetten félelmetes jelentkezők is, akiktől még mi is megijedtünk. Nem akarok részleteket elárulni, de megígérhetem, hogy rengeteg izgalomra számíthatnak a nézők" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.