Egyéves kisgyerek zuhant ki a másodikról: mentőhelikopterrel szállították kórházba

Forrás: Országos Mentőszolgálat / Facebook -
kizuhant mentőhelikopter kislány súlyos sérülés kisgyerek London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonának második emeleti ablakából zuhant a kertbe egy egyéves kislány. A mentősök súlyos sérülésekkel szállították kórházba a gyermeket, akin az orvosok életmentő műtétet hajtottak végre.

Egyelőre nem tudni, hogyan zuhanhatott ki londoni házuk második emeletéről az egyéves kislány. A mentősök a bejelentést követően két perc alatt megérkeztek a helyszínre, de olyan komolyak voltak a gyermek sérülései, hogy riasztották a légimentőket. A kislányt azonnal a műtőbe vitték.

A segítség nagyon hamar, két percen belül megérkezett (Illusztráció) Forrás: Országos Mentőszolgálat / Facebook

A nyomozás jelenleg is tart, és még mindig nem tudni, miért zuhant ki az ablakból a kislány. Az sem tisztázott, hogy ki vigyázott az egyéves gyermekre. Az előzetes hírek szerint a nagynéni volt a helyszínen, de sem a kislány állapotáról nincs friss hír, sem arról, kit terhelhet a felelősség a brit fővárosban történt balesetért – számolt be az esetről a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.