Soma Mamagésa megérezte a háborút: "Mint valami űzött vad, képek jöttek elő belőlem"

Soma Mamagésa Orosz-ukrán háború orosz ukrán háború Megérzés látomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésát a háború kirobbanása előtt baljós látomások gyötörték, amik miatt nyugtalanná vált. Erről a Mokkában vallott a Megasztár egykori zsűritagja. 

Soma Mamagésa a félelmek feloldásával segít a háborús menekülteken, mivel tudja, mindannyiunkban benne él még a második világháború traumája. Elmondta, ő megérezte, hogy valami rossz fog következni.

"Képzeljétek el, mint valami űzött vad, képek jöttek elő belőlem, hogy gyökereket húzok ki a földből, és abból csinálok ennivalót a gyerekeimnek, hogy fázom... Olyan háborús, katasztrófa, trauma képek sora. Nem is tudtam három napig enni, hánytam is, olyan szintű feszültség volt bennem. Világos, itt vannak a félelmek. A tudomány bizonyítja, hogy transzgenerációs traumákat hordozunk magunkkal" - kezdte az énekesnő.

"Mindenki érintett a II. világháború által, még azt nem éltük túl. Nekem az anyai nagyapámat hadifogolyként lőtték tarkón, az apai nagyapám az túlélte a munkaszolgálatot. (...) Itt mindenki valamilyen szinten érintett a háború által. Ezeket a gombokat nyomkodja most ez a jelenlegi helyzet. (...)Van egy fizikai testünk, az világos, hogy azt tisztítjuk, persze. Van egy energiatestünk is. Azt tisztítjuk? Van egy érzelmi testünk is. Az összes érzelmünknek, az összes gondolatunknak van egy teste. Ezeket a testeket mind lehet, sőt kell tisztítani" - mondta a Megasztár egykori zsűritagja.

Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos cikkeinket itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.