Bankrablónak hitték a Marvel világhírű rendezőjét

fotó Ryan Coogler bankrabló Marvel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Coogler, a Fekete párduc című Marvel-mozi rendezője jelentős összeget akart a számlájáról levenni, de az ügyintéző teljesen félreértette a helyzetet, és bankrablónak nézte őt. 

Ryan Coogler a banki alkalmazottnak jelezte szándékát, és átnyújtott egy cetlit, amin az szerepelt, hogy szüksége van 10 000 dollárnyi készpénzre - írja a Hollywood Reporter.

A rendezőt bankrablónak nézték, és bilincsbe verve vezették ki az épületből. Szerencsére Coogler tudta tisztázni magát, és a Bank of America nyilvánosan kért tőle bocsánatot.

„Mélységesen sajnáljuk, hogy ez az incidens megtörtént. Erre soha nem kerülhetett volna sor, és bocsánatot kértünk Mr. Cooglertől" - idézte a lap a bankot.

Hazánk leghíresebb bankrablója, Ambrus Attila nemrég arról nyilatkozott, hogy régen merő hazugság volt az élete, és az elásott pénzről is őszintén vallott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.