Az elásott pénzről vallott Ambrus Attila: "hogy hol ástam el a lóvét..."

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
bankrablás pénz Ambrus Attila vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attilát elsősorban mindenki Viszkis rabló néven ismeri, pedig az elhíresült rablások óta már hosszú évek teltek el. A kétgyermekes családapa leülte a büntetését és őszinte, becsületes életet él. 

Ambrus Attila ma már felelősségteljes, gondkoskodó családapa, aki becsületes és őszinte életet él, de nem volt ez mindig így.

"Előtte éjjel-nappal hazudtam, mindig, mindenhol és mindenkinek. Az egész életem egy merő hazugság volt, kettős, skizofrén életet éltem. Míg egyik nap tisztességes sportoló voltam, addig másnap bankokat rabolta, és loptam csaltam. (...) A lelkiismeretemmel viszont nap mint nap meg kellett küzdenem. Nem volt könnyű, de szerencsére ez már a múlt. Mindenből van kiút, a hazugságból is, csak ahhoz őszintének kell lenni"

– mesélte Attila a Story magazinnak.

Az elásott pénzről vallott Ambrus Attila: "hogy hol ástam el a lóvét..." Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

A kétgyermekes apuka elmondta, hogy számára fontos a kommunikáció, ez minden kapcsolat alapja.

"A feleségem például jól tudja, ha egy-két pohárral többet iszom a kelleténél, akkor nem érdemes nagy beszélgetéseket folytatni velem, alkalmatlan vagyok arra, ezt leszámítva egyébként mindig vevő vagyok rá, nincsenek tabutémák, sem titkaim.

Majd' harminc éve nyitott könyv az életem, mindenki tud rólam mindent, kivéve egy dolgot, hogy hol ástam el a lóvét, de azt soha senkinek nem fogom elárulni"

– mondta nevetve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.