Édesanyja karjaiban vesztette életét egy ötéves kisfiú

Forrás: Shutterstock -
halál gyász tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 5 éves Sam Liewnek először csak a láza szökött fel, ezért a szülei azt hitték, hogy valamilyen vírussal fertőződhetett meg. Később rohamok jelentkeztek nála és azonnal kórházba szállították.

A kisfiút végül mesterséges kómában tartották, majd számos gyógymód és gyógyszer tesztelése után kiderült, hogy Sam egy ritka epilepsziás betegségben küzd, ami egymillió emberből csak egyet érint. A rohamok következtében Sam súlyos agykárosodást szenvedett, a szülők pedig minden reményüket elvesztették - írja a The Sun.

Forrás: Shutterstock

„Azt mondtuk neki, hogy ne ijedjen meg, hanem menjen a fénybe, és ott olyan emberekkel találkozik majd, akik nagyon szeretik őt. A mi gyönyörű kisfiunk az anyukája és az apukája karjában halt meg, miközben azt suttogtuk, hogy szeretjük" - mesélte Sam édesanyja.

Az orvosok végül úgy döntöttek, hogy abbahagyják Sam kezelését, és levették a lélegeztetőgépről.

Év elején hazánkban is történt egy tragikus eset, amikor egy újpesti kisfiú mogyoróallergia következtében rohamot kapott, és már a mentősök sem tudák megmenteni az életét. Márciusban félrediagnosztizáltak egy másik kislányt is, így két nap múlva ő is életét vesztette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.