Mihalik Enikő megmutatta, mennyit változott kislánya koponyája a fejformáló sapkától

Mihalik Enikő Mihalik Enikő kisbabája Eva Rose fejformáló sapka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Követői azonnal aggódni kezdtek, amikor meglátták, milyen fejvédőt visel a népszerű divatmodell gyermeke.

Mihalik Enikő végül az Instagramon csak korlátozott ideig elérhető storyjában árulta el, miért van szükség a speciális szerkezetre. Megnyugtatta a rajongóit, hogy kislánya, Eva Rose nem beteg, pusztán ezzel segítik elő, hogy a baba feje megfelelő módon formálódjon. Képet posztolt arról is, hogy a kezdetektől mennyit változott a baba koponyája.

Ennyit változott Mihalik Enikő kislányának koponyája 8 hét alatt Forrás: Instagram

A modellnek korábban azt tanácsolták az orvosok, hogy a hátán fekve altassa a picit, ám ennek következtében ellaposodott a baba koponyája. Ezt korrigálják most a speciális fejformáló sapkával, amelyet három hónapon keresztül kell viselnie Mihalik Enikő kislányának.

– idézte a Blikk az édesanyját.

Enikő tavaly adott életet első gyermekének, akiről rendszeresen posztol újabb és újabb fotókat az Instagramon. A divatmodell nehéz időszakon ment keresztül, ugyanis őt is megviselte a szülési utáni depresszió, a problémákról pedig őszintén beszélt korábbi bejegyzéseiben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.