Földönkívüli tárgyat rejt a Csendes-óceán: expedíció indulna a megtalálására

Forrás: Science Photo Library via AFP/JOHAN SWANEPOEL / SCIENCE PHOTO LIBRARY/Johan Swanepoel / Science Photo -
földönkívüli tárgy UFO Csendes-óceán expedíció földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt egy űrszikla lépett be a Föld légterébe, majd a darabjai az óceánba hullottak. Egy amerikai professzornak az a meggyőződése, hogy a csillagközi objektum földönkívüli tárgyat rejthet.

Avi Loeb szerint a nyolc évvel ezelőtt a Csendes-óceánba zuhant Cneos-2014-01-08 elnevezésű csillagközi objektum nem egy sima aszteroida. Az űrszikla ugyanis olyan földönkívüli technológiát rejthet, amelyhez foghatót még nem látott az emberiség. Az objektumról szóló dokumentumok mindeddig titkosak voltak, ám a napokban nyilvánosságra hozták az aktákat.

Forrás: Science Photo Library via AFP/JOHAN SWANEPOEL / SCIENCE PHOTO LIBRARY/Johan Swanepoel / Science Photo

Loeb legnagyobb álma, hogy egyszer megnyomjon néhány gombot egy működőképes UFO-berendezésen. Ezért eltökélte, hogy expedíciót indít a Csendes-óceánba zuhant objektum felderítésére. Fontosnak tartja, hogy megvizsgálják a meteorit darabjait, hogy végre kiderüljön, mesterséges vagy természetes dologról van-e szó – idézi a Mirror cikkét a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.