Soha nem látott lényt találtak a tenger mélyén - sokan úgy vélik, földönkívüli embrió

UFO-hívők szellemcápa embrió földönkívüli kiméra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bizarr lényt az új-zélandi Déli-sziget partjainál találták. Az UFO-hívők szerint egy földönkívüli lény költözött a bolygónkra.

A megdöbbentő lényről készült kép már az egész világot bejárta, sokan úgy vélik, hogy valamiféle földönkívüli rémséget fedeztek fel.

A tudósok természetesen nem késlekedtek sokat a válasszal. Elmondták, hogy csupán a tengerfenékhez közel, 1200 méter mélyén élő kimérák, vagyis szellemcápák egy utódját találták meg. Azért tűnhet megdöbbentőnek a bizarr lény, mivel ezek az állatok rejtőzködő életmódot folytatnak, így nehéz lencsevégre kapni őket is és a kicsinyeket is.

Nap mint nap érkeznek újabb bizonyítéknak szánt felvételek földönkívüliekről. Nemrég egy nő azt állította, hogy felvételt készített hat izzó zöld ufóról, amiket meg is örökített, de Uri Geller is közzétett egy posztot, miszerint hamarosan idegenek érkeznek a bolygónkra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.