Reagált Szilágyi Liliána állításaira húga: ezzel próbálja cáfolni a kijelentéseit

Forrás: https://www.instagram.com/lilianaszilagyi/ -
Szilágyi Gerda Szilágyi Liliána apa nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Liliána nemrég újabb részleteket árult el családi életük titkairól, apja és nagyapja kapcsolata került a középpontba. Állítása szerint nem voltak jó viszonyban, ezt cáfolja most egy poszttal húga, Gerda.

Szilágyi Liliána először tavaly év végén szólalt meg arról, hogy apja lelkileg és szexuálisan is bántalmazta őt. Majd hosszabb hallgatás után a Szavakon túl című rádióműsorban arról is beszámolt, hogy apai nagyanyja is bántalmazta őt, későb pedig apja és nagyapja kapcsolatáról számolt be. "Nem egyszer és nem egy ember előtt verekedtek össze. Apám nem egyszer verte össze nagyapámat" - mondta Liliána leszögezve, hogy nagyapja többször próbált a történtekbe avatkozni.

Szilágyi Liliána húga cáfolja nővére állításait Forrás: https://www.instagram.com/lilianaszilagyi/

Húga most egy poszttal kívánja cáfolni az elhangzottakat. Közzétett egy fotót egy óráról, melyet apja kapott a nagyapjuktól és nagyanyjuktól. "Az órán lévő véset: 'Lilukáért és mindenért. Margit, Dezső 2002. december 24.' – Ezt nagymamám és nagypapám adta apukámnak 2002 decemberében..." - írta a képhez Gerda, aki ezzel a képpel valószínűleg azt szeretné bizonyítani, hogy apja és nagyapja jó kapcsolatot ápoltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.