Elon Musk: "Legközelebb a Coca-Colát veszem meg, hogy visszategyem bele a kokaint"

Forrás: Getty Images/Pool -
Twitter kokain Elon Musk Coca-Cola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Elon Musk 44 milliárd dollárért megvette a Twittert, máris újabb posztott tett közzé, ami valószínűleg polgárpukkasztásnak szánt.

„Legközelebb a Coca-Colát veszem meg, hogy visszategyem bele a kokaint" - írta egy tweetjében, amelynek az előzménye sokak számára nem ismert. Az 1800-as években a kokain még nem szémított illegális szernek, és valóban, a kóla is tartalmazott kokalevelekből származó kivonatot.

Forrás: Getty Images/Pool

Elon Musk nemrégiben egy interjúban mesélte, hogy jelenleg nincs tulajdonában lakóingatlan és a közeljövőben sem tervez vásárolni. "Jelenleg nincs lakásom, és a barátaim kanapéin alszom nap mint nap" - árulta el.

A Forbes összesítése alapján Elon Musk, a Tesla járműipari cég és a Space X űripari vállalat alapítója a világ leggazdagabb embere. Musk nettó vagyona a március 11-i állapot szerint 219 milliárd dollár (76 billió forint), ez azonban még nem tartalmazza a nemrégiben megszerzett részesedését a Twitter közösségi portálban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.