Tisztázhatja a nevét Madeleine McCann feltételezett gyilkosa

Forrás: Origo -
letartóztatás Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, másfél évtized után újra van egy gyanúsítottja a Madeleine McCann-ügynek. A férfi mindent tagad, sőt, most Brückner ügyvédje nemrég előállt egy alibivel.

Ahogy arról nemrég mi is hírt adtunk, a DailyMailnek írt levelet Christian Brückner, akit Madeleine McCann elrablásával vádolnak. Azt állítja, hogy a rendőrség még ki sem kérdezte őt az ügy kapcsán. A férfival kapcsolatban most újabb tények kerültek napvilágra, pedig 11 év után az idei évben véget ért a Madeleine McCann eltűnésének ügyében folytatott nyomozás.

Forrás: Origo

A gyanúsítottként számontartott Christian Brückner 1995 és 2007 között élt Portugália Algarve tartományában, ott, ahol Madeleine McCann is eltűnt. Akkoriban több szállodát és nyaralót is kifosztott, útleveleket hamisított, és üzemanyagot lopott egy kikötőből.

A férfit többször is elítélték gyermekekkel szemben elkövetett szexuális erőszak miatt, jelenleg pedig egy 72 éves nő megerőszakolása miatt tölti börtönbüntetését. A német férfit 2020-ban gyanúsították meg a német hatóságok Madeleine McCann eltűnése ügyében, nemrég pedig a portugál hatóságok is arguidóként nevezték meg.

Friedrich Fulscher, Brückner ügyvédje megerősítette, hogy védence előállt egy alibivel, ami, ha megállja a helyét, tisztázhatja a nevét. Azt állítja ugyanis, hogy egy lakókocsiban szexelt egy fiatal nővel Madeleine eltűnésével egy időben. Állítólag a nőt másnap a reptérre szállította, amikor megállították a rendőrök, és fotókat is készítettek róluk -írja a news.sky.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.