Mi az igazság? Újabb felkavaró bizonyítékokra bukkantak Madeleine McCann eltűnésével kapcsolatban

Forrás: Italian Carabineri Press Office -
bizonyítékok Madeleine McCann Christian Brueckner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatóságok újabb tanút hallgattak ki Madeleine McCann ügyében, aki azt állítja, hogy a fő gyanúsítottal volt együtt közvetlenül az eltűnése előtt és után.

A német nő, aki 2007-ben Portugáliában élt, azt állította, hogy

Christian Brueckner mérföldekre volt a portugáliai Praia de Luz-tól azon a napon, amikor Madeleine eltűnt az ottani üdülőhelyről.

Hozzátette, hogy Brueckner az együtt töltött idő alatt végig nyugodtan viselkedett. A rendőrség megállította őket, de nem jelentettek gyanús tevékenységet.

Ez a tanúvallomás néhány nappal azután történt, hogy az ügyben nyomozó német újságírók azt állították, hogy sokkoló bizonyítékokat találtak, amelyek súlyosan gyanúsítják Bruecknert.

Mi az igazság? Újabb felkavaró bizonyítékokra bukkantak Madeleine McCann eltűnésével kapcsolatban Forrás: Italian Carabineri Press Office

A Sat.1 tévécsatornának dolgozó csapat már át is adta a bizonyítékokat Brueckner ellen a hatóság embereinek. Sőt azt állítják, hogy újabb bizonyítékokat találtak, amelyek a minden érintettséget tagadó Bruecknert a bűncselekményhez kötik - írja a Mirror.

A nyomozásukról egy fő műsoridőben sugárzott dokumentumfilmben fognak további információkat közölni, amelynek még nincs adásba kerülési dátuma. A csatorna szerint számos új nyomot és jelet gyűjtöttek össze, amelyek alátámasztják a német ügyészek gyanúját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.